Actueel

ZAAMEN is het nieuwe cowork center met flexplekken en vergaderruimten in hartje Haarlem. ZAAMEN ligt aan de chique Nieuwe Gracht, op een steenworp afstand van het NS-station, met twee parkeergarages om de hoek.

We zijn op dit moment druk met de verbouwing. Alle sporen van de archeologische dienst van gemeente Haarlem worden gewist. Zodra de authentieke details van het monumentale pand zichtbaar zijn, bouwen wij weer op en maken het pand geschikt voor nu en de toekomst. ZAAMEN wil straks zoveel mogelijk mensen faciliteren in hun zakelijke activiteiten.

ZAAMEN opent september 2011.

Bekijk hier de foto’s en voortgang van de verbouwing.

 

ZAAMEN inspirerend werken in Haarlem.

 

ZAAMEN wil een vruchtbare werkomgeving zijn. Daarom bieden we niet alleen de faciliteiten. Wij organiseren ook evenementen, trainingen en workshops om onze ZAAMEN-werkers te inspireren.

 

Tags

Actueel

 • ZAAMEN Michiel den Hartogh nieuwe chef-kok

  Vanaf maandag 2 november zwaait chef-kok Michiel den Hartogh de scepter in de keuken. Vol inspiratie en kennis versterkt hij ons team en verrast members met zijn culinaire kunsten.

  06/11/2015
 • ZAAMEN Wie is Niels Polak? Wat beweegt hem?

   Niels Polak (37) is webdesigner en fotograaf. Zijn bedrijf Silicium interactive bestaat nu 14 jaar. De Haarlemse fotograaf verstaat de kunst van het vastleggen van beelden die ervaringen kunnen terugroepen…

  01/04/2015
 • ZAAMEN Member aan het woord: Marjolein Aurora

  Bedrijfskundige, model en tv-actrice; die mix maakte van de 24-jarige Marjolein Aurora de eigenaar van het ambitieuze Innocence Model Agency. De start-up heeft hoge verwachtingen voor de toekomst, zo blijkt…

  01/04/2015