Tarieven

ZAAMEN wil voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn. We bieden verschillende memberships waarmee we aan jouw persoonlijke eisen kunnen voldoen:

Membership Basic

Een plek in hartje Haarlem waar je je e-mail checkt, luncht of afspreekt met een klant. Met het Membership Basic heb je toegang tot Hartland, het sociale hart van ons pand aan de Nieuwe Gracht nr 3. Een zakelijke, sociale omgeving waar je echt contact kunt maken met anderen. Niet digitaal, maar persoonlijk, van hart tot hart. Met alle faciliteiten die daarbij horen: Zoals Wifi, een (h)eerlijke lunchkaart en goede koffie.

Membership All-Inclusive

Je membership Basic breidt je uit als je gebruik wilt maken van een goed ingerichte werkplek. Als zelfstandige professional profiteer je van de bedrijvigheid en vergroot je het netwerk om je heen. Tegelijkertijd kun je je terugtrekken als je geconcentreerd wilt werken. Met het Membership All-Inclusive heb je gegarandeerd een mooie werkplek voor 5 dagen in de week. All-Inclusive is compleet met onbeperkte koffie, thee, (gekoeld) water en een dagelijkse goede lunch.

Meeting rooms

Een Membership geeft tevens recht op het huren van een meeting room. Je hebt keuze uit acht verschillende ruimten, met elk een eigen sfeer. Kom gerust een keer langs om ze te bekijken!

Catering en private dining

Onze tv-kok en tevens huismeester van ZAAMEN, John Gerdsen, verzorgt op verzoek de catering voor jouw meeting. Of wil je liever in besloten kring een diner organiseren? Niets is John te gek. Informeer bij hem naar de mogelijkheden.
Wil je zeker weten of ZAAMEN jouw nieuwe werkplek is? Elke vrijdag kun je gratis een dag proefdraaien.

MEER INFORMATIE

Twitter

 • No Tweets Available

Actueel

 • ZAAMEN ZZP-spreekuur gemeente Haarlem: ‘Ben je Zelfstandig’

  In ’t Hartland bij ZAAMENDonderdag 3 april a.s. 14:00-16:00Ben je zelfstandig professional en heb je een vraag? Wil je tips & trics over ondernemerschap? Kom elke eerste donderdag van de…

  01/04/2014
 • ZAAMEN Member aan het woord: Theo Koelman

  Mensen met verschillende achtergronden kiezen om verschillende redenen voor ZAAMEN. Juist daarom voelen ze zich hier thuis. Theo Koelman, eigenaar van fiscaal bureau Longbows, vertelt waarom.Wat doe je?Na een paar…

  01/04/2014
 • ZAAMEN Orde van Advocaten & ZAAMEN

  Al sinds jaar en dag heeft de Orde van Advocaten geslaagde bijeenkomsten op onze inspirerende locatie. De ene keer sluiten de advocaten de dag af met een borrel. De andere…

  04/02/2014