Tarieven

ZAAMEN wil voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn. We bieden verschillende memberships waarmee we aan jouw persoonlijke eisen kunnen voldoen:

Membership Basic

Een plek in hartje Haarlem waar je je e-mail checkt, luncht of afspreekt met een klant. Met het Membership Basic heb je toegang tot Hartland, het sociale hart van ons pand aan de Nieuwe Gracht nr 3. Een zakelijke, sociale omgeving waar je echt contact kunt maken met anderen. Niet digitaal, maar persoonlijk, van hart tot hart. Met alle faciliteiten die daarbij horen: Zoals Wifi, een (h)eerlijke lunchkaart en goede koffie.

Membership All-Inclusive

Je membership Basic breidt je uit als je gebruik wilt maken van een goed ingerichte werkplek. Als zelfstandige professional profiteer je van de bedrijvigheid en vergroot je het netwerk om je heen. Tegelijkertijd kun je je terugtrekken als je geconcentreerd wilt werken. Met het Membership All-Inclusive heb je gegarandeerd een mooie werkplek voor 5 dagen in de week. All-Inclusive is compleet met onbeperkte koffie, thee, (gekoeld) water en een dagelijkse goede lunch.

Meeting rooms

Een Membership geeft tevens recht op het huren van een meeting room. Je hebt keuze uit acht verschillende ruimten, met elk een eigen sfeer. Kom gerust een keer langs om ze te bekijken!

Catering en private dining

Onze tv-kok en tevens huismeester van ZAAMEN, John Gerdsen, verzorgt op verzoek de catering voor jouw meeting. Of wil je liever in besloten kring een diner organiseren? Niets is John te gek. Informeer bij hem naar de mogelijkheden.
Wil je zeker weten of ZAAMEN jouw nieuwe werkplek is? Elke vrijdag kun je gratis een dag proefdraaien.

MEER INFORMATIE

Actueel

 • ZAAMEN Member aan het woord: Anne-Geer Daamen-Fledderus

  Crowdfunding ‘Fientje’ Sinds anderhalf jaar is Anne-Geer bij ZAAMEN bezig met haar passie: betere voorlichting voor kinderen in het ziekenhuis. En wel in een hele bijzondere vorm: prentenboeken. Voor het eerste…

  02/02/2015
 • ZAAMEN Wie is Denise Cornfield? En wat is haar passie?

   Denise Cornfield is ZAAMEN-stagiaire voor een half jaar. Ze is 20 jaar jong en woont samen met haar moeder in het gezellige Alkmaar. Ze volgt de opleiding ‘facilitair leidinggevende niveau…

  02/02/2015
 • ZAAMEN Serious Request 2014: Haarlem

  Bij ZAAMEN weten we dat we het niet alleen kunnen. Vaak genoeg kom je alleen verder als je iets samen doet, elkaar helpt, of er voor elkaar bent. Zo werkt…

  21/11/2014