Tarieven

ZAAMEN wil voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn. We bieden verschillende memberships waarmee we aan jouw persoonlijke eisen kunnen voldoen:

Membership Basic

Een plek in hartje Haarlem waar je je e-mail checkt, luncht of afspreekt met een klant. Met het Membership Basic heb je toegang tot Hartland, het sociale hart van ons pand aan de Nieuwe Gracht nr 3. Een zakelijke, sociale omgeving waar je echt contact kunt maken met anderen. Niet digitaal, maar persoonlijk, van hart tot hart. Met alle faciliteiten die daarbij horen: Zoals Wifi, een (h)eerlijke lunchkaart en goede koffie. 169 EUR per maand.

Membership All-Inclusive

Je membership Basic breidt je uit als je gebruik wilt maken van een goed ingerichte werkplek. Als zelfstandige professional profiteer je van de bedrijvigheid en vergroot je het netwerk om je heen. Tegelijkertijd kun je je terugtrekken als je geconcentreerd wilt werken. Met het Membership All-Inclusive heb je gegarandeerd een mooie werkplek voor 5 dagen in de week. All-Inclusive is compleet met onbeperkte koffie, thee, (gekoeld) water en een dagelijkse goede lunch. 269 EUR per maand

Meeting rooms

Een Membership geeft tevens recht op het huren van een meeting room. Je hebt keuze uit acht verschillende ruimten, met elk een eigen sfeer. Kom gerust een keer langs om ze te bekijken! Vanaf 79 EUR per dagdeel.

Catering en private dining

Onze tv-kok en tevens huismeester van ZAAMEN, John Gerdsen, verzorgt op verzoek de catering voor jouw meeting. Of wil je liever in besloten kring een diner organiseren? Niets is John te gek. Informeer bij hem naar de mogelijkheden.
Wil je zeker weten of ZAAMEN jouw nieuwe werkplek is? Elke vrijdag kun je gratis een dag proefdraaien.

MEER INFORMATIE

Tags

Actueel

 • ZAAMEN Michiel den Hartogh nieuwe chef-kok

  Vanaf maandag 2 november zwaait chef-kok Michiel den Hartogh de scepter in de keuken. Vol inspiratie en kennis versterkt hij ons team en verrast members met zijn culinaire kunsten.

  06/11/2015
 • ZAAMEN Wie is Niels Polak? Wat beweegt hem?

   Niels Polak (37) is webdesigner en fotograaf. Zijn bedrijf Silicium interactive bestaat nu 14 jaar. De Haarlemse fotograaf verstaat de kunst van het vastleggen van beelden die ervaringen kunnen terugroepen…

  01/04/2015
 • ZAAMEN Member aan het woord: Marjolein Aurora

  Bedrijfskundige, model en tv-actrice; die mix maakte van de 24-jarige Marjolein Aurora de eigenaar van het ambitieuze Innocence Model Agency. De start-up heeft hoge verwachtingen voor de toekomst, zo blijkt…

  01/04/2015