ZAAMEN geeft u de ruimte en biedt een stijlvol ingericht kantoor voorzien van alle moderne faciliteiten. Er is een variatie aan inspirerende werkplekken, prachtige vergaderruimtes en sfeer. Zo kunnen we aan ieders wens voldoen.

Flexibele werkplekken

ZAAMEN biedt veel luxe flexibele werkplekken.

ZAAMEN geeft u de ruimte en biedt een stijlvol ingericht kantoor voorzien van alle moderne faciliteiten. Er is een variatie aan sfeer en inspirerende werkplekken, verdeeld over verschillende ruimtes en verdiepingen. In Boomgaard I & II (eerste & tweede etage) zijn de flexibele werkplekken. De ene dag kies je een plek met uitzicht op de gracht. De andere dag laat je je inspireren door het rustgevende groen aan de tuinzijde. In de Kroon (bovenste etage) zijn de stilteplekken. Hier kun je rustig en ongestoord werken.
Heb je trek gekregen? Geniet dan van een heerlijke lunch in ons Hartland.
Download Membership overeenkomst


Hartland

Hartland is het sociale hart van ZAAMEN.

In Hartland ontmoet je elkaar, neem je plaats voor een korte bespreking of schuif je aan voor een moment ontspanning. Hier serveren we (h)eerlijke lunches, hapjes en drankjes. In de vroege ochtend komt de geur van hete espresso en versgebakken croissants je tegemoet. Met de krant in je hand start je rustig de dag. In de loop van de dag neemt de bedrijvigheid toe. Hier nodig je je relaties uit om te lunchen. We creëren een ontspannen sfeer waarin je ongedwongen kunt netwerken, of je zakelijke deals beklinken.
Menukaart downloaden


Summit - inspiration room

Summit is de stijlvolle en inspirerende ruimte met uitzicht op de tuin.

Summit is stijlvol en inspirerend. Hier zullen ideeën en initiatieven bloeien. Alle faciliteiten zijn hiervoor aanwezig: lange tafel met heerlijke stoelen, smart board en ons video-conferencingsysteem, voor contact met de buitenwereld. Er is plaats voor 10 tot 12 personen.
Heb je trek gekregen? Geniet dan van een heerlijke lunch in ons Hartland. Catering in Summit is ook mogelijk.


Tuinhuis

Het tuinhuis staat in de grote, besloten stadstuin.

Het tuinhuis is voorzien van dezelfde moderne faciliteiten als de luxe werkplekken binnen. Ook het glasvezel-wifi reikt tot in het tuinhuis. Hier kun je in alle rust geconcentreerd en gefocust werken aan een presentatie of een boek. Ook met een groep kun je hier productief overleg voeren, geïnspireerd door het groen om je heen.
Heb je trek gekregen? Geniet dan van een heerlijke lunch in ons Hartland. Catering in het tuinhuis is ook mogelijk.

Regina

Vergaderen, trainen en meer.

Regina is de flexibel in te richten vergaderruimte: van professionele vergaderplek tot trainingsruimte en voor een inspirerende brainstorm. Regina biedt plaats aan 12 tot ca. 35 personen, afhankelijk van de opstelling. Heb je trek gekregen? Geniet dan van een heerlijke lunch in ons Hartland.


Berlat & Morel

Berlat & Morel zijn sfeervolle coachruimtes.

Berlat & Morel zijn mooi ingerichte, sfeervolle ruimtes. Neem plaats aan het bureau of in de hiervoor gecreëerde zithoek.

Castor – Board room

Castor is de zeer stijlvolle en representatieve boardroom.

Castor is de zeer stijlvolle en representatieve boardroom met uitzicht op de gracht. Aan de royale vergadertafel is plaats voor acht personen. Castor geeft je vergadering extra cachet.
Heb je trek gekregen? Geniet dan van een heerlijke lunch in ons Hartland. Catering in Castor is ook mogelijk.


Huis Barnaart

Huis Barnaart is het naastgelegen monumentale pand.

Huis Barnaart heeft vier prachtig gerestaureerde zalen op de belle etage. ZAAMEN verzorgt hier de faciliteiten en catering bij recepties, presentaties en andere partijen.


Motor Sloep

Na een dag werken nog een mooi stuk varen.

Vraag de huismeester naar de arrangementen.

Elke vrijdag ben je welkom voor een gratis proefdag