ZAAMEN geeft de ruimte en biedt een ergonomisch ingericht kantoor. Er is een variatie aan inspirerende werkplekken, prachtige vergaderruimtes en sfeervolle zalen. Waar werk jij het best?.

Vaste werkplekken

ZAAMEN biedt alleen maar vaste werkplekken zodat je een eigen fijne werkomgeving hebt en houdt.

ZAAMEN geeft de ruimte en biedt een stijlvol ingericht kantoor voorzien van alle moderne faciliteiten.
Er is een variatie aan sfeer en inspirerende werkplekken, verdeeld over verschillende ruimtes en verdiepingen. In Boomgaard I & II (eerste & tweede etage) zijn de vaste werkplekken. Een plek met uitzicht op de gracht of het rustgevende groen aan de tuinzijde.
Je eigen plek is veilig en fris. Ook zijn er speciale stilteplekken. Hier kun je rustig en ongestoord werken. Wil je ongestoord en professioneel videobellen? Dan heeft de huismeester een mooie vergaderruimte voor je beschikbaar! Er is zelfs een ruimte met een green screen en ringlamp voor het maken van professionele webinars.
Als je nog twijfelt kom dan gerust een dag kosteloos proefwerken. Ervaar hoe het gaat, proef de sfeer en praat met andere members. Direct al aan de aan de slag? Vul dan de overeenkomst in!
Overeenkomst Zaamen


Brasserie Hartland

Hartland is het sociale hart van ZAAMEN.

In Brasserie Hartland ontmoet je elkaar, neem je plaats voor een korte bespreking of schuif je aan voor een moment ontspanning. Hier serveren we (h)eerlijke lunches, hapjes en drankjes. In de vroege ochtend komt de geur van hete espresso en versgebakken croissants je tegemoet. Hier start je rustig de dag. In de loop van de dag neemt de bedrijvigheid toe. Hier nodig je je relaties uit om te lunchen of je zakelijke deals beklinken.
Menukaart downloaden


Summit - inspiration room

Summit is de stijlvolle en inspirerende ruimte met uitzicht op de tuin.

Summit is stijlvol en inspirerend. Hier zullen ideeën en initiatieven bloeien.
Alle faciliteiten zijn hiervoor aanwezig: een lange tafel met heerlijke stoelen en een smart board met Apple TV voor contact met de buitenwereld: ideaal voor videobellen. Er is plaats voor maximaal 12 personen.
Heb je trek gekregen? Geniet dan van een heerlijke lunch in ons Brasserie Hartland. Catering in Summit is ook mogelijk.


Tuinhuis

Het tuinhuis staat in de grote, besloten stadstuin.

Het tuinhuis is voorzien van dezelfde moderne faciliteiten als de luxe werkplekken binnen. Ook het glasvezel-wifi reikt tot in het tuinhuis. Hier kun je in alle rust geconcentreerd en gefocust werken aan een presentatie of een boek. Tot maximaal 6 personen kun je hier productief en veilig een overleg voeren, geïnspireerd door het groen om je heen.
Heb je trek gekregen? Geniet dan van een heerlijke lunch in ons Brasserie Hartland. Catering in het tuinhuis is ook mogelijk.

Regina

Vergaderen, trainen en meer.

Regina is een grote en veilig ingericht vergaderruimte:
van professionele vergaderplek tot trainingsruimte en voor een inspirerende brainstorm. Regina biedt plaats aan 12 personen conform de Covid-normering. Heb je trek gekregen? Geniet dan van een heerlijke lunch in ons Hartland.


Berlat & Morel

Berlat & Morel zijn sfeervolle coachruimtes.

Berlat & Morel zijn mooi ingerichte, sfeervolle ruimtes. De maximale bezetting is 6 personen.
Neem plaats aan het bureau of in de hiervoor gecreëerde zithoek. Met de Apple TV tover je zo iets op het grote scherm.

Castor – Board room

Castor is de zeer stijlvolle en representatieve boardroom.

Castor is de zeer stijlvolle en representatieve boardroom met uitzicht op de gracht.
Aan de royale vergadertafel is plaats voor acht personen om (in)formeel bij elkaar te komen. Castor geeft je vergadering extra cachet.
Heb je trek gekregen? Geniet dan van een heerlijke lunch in ons Brasserie Hartland. Catering in de Castor is ook mogelijk.


Huis Barnaart

Huis Barnaart is het naastgelegen monumentale pand.

Huis Barnaart heeft vier prachtig gerestaureerde zalen op de belle etage.
ZAAMEN verzorgt hier de faciliteiten en catering bij recepties, presentaties en andere partijen.


Motor Sloep

Na een dag werken nog een mooi stuk varen. (max 12 personen)

Vraag de huismeester naar de arrangementen.

Elke dag ben je welkom voor een gratis proefdag