Op de Jansbrug (vlakbij ZAAMEN) vindt op 6 juli 2019 weer het Spaarnestadconcert plaats. Weer? Ja, het is hetzelfde concert, maar met een nieuwe naam, een andere locatie, en een nieuw elan!

Als ZAAMEN zijn we op deze nieuwe locatie de nieuwe organisatiepartner. Wij faciliteren in ons monumentale pand op de Nieuwe Gracht o.a. kleedruimtes, opvang voor artiesten en relaties en ook de catering.

Voorgaande jaren werd het concert in juli op het Spaarne georganiseerd. Prachtige locatie, maar met een lastige akoestiek waardoor optredens niet tot hun recht kwamen. Daarom is de organisatie Cultuurstichting het Spaarne op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. In overleg met dirigent Mathijs Broers van het Kennemer Jeugd Orkest (KJO) is voor 2019 gekozen voor de Jansbrug op de Nieuwe Gracht. Het podium heeft daar een vrij uitzicht naar het westen waardoor het geluid beter tot haar recht komt.

Alvast een voorproefje van de programmering: het Kennemer Jeugdorkest gaat aan de slag met het thema ‘Opera en operette’. Uiteraard is het Lennaert Nijgh tribuut er weer, deze keer gezongen door Astrid Nijgh. De hoofdact houden we nog even geheim, maar de organisatie werkt aan de komst van een top-artiest.

 

Het Spaarnestadconcert is zaterdag 6 juli 2019; zet ‘m alvast in je agenda!

Meer informatie volgt de komende tijd op www.spaarnestadconcert.nl