Wie is de meest inspirerende ondernemer van Haarlem? Wie combineert uitstekend ondernemerschap met trots op ondernemersstad Haarlem? Wie gaat topondernemer David Jonkers (2018) en zijn voorgangers Michael Hagen (2014), Tim Várdy (2015), Erwin Miedema (2016) en Paul Hoefsloot (2017) opvolgen als winnaar van de Haarlemse Ondernemers Prijs?

De zesde editie van dé ondernemersprijs van en voor ondernemend Haarlem is in september begonnen. Elke Haarlemse ondernemer kan zichzelf aanmelden. Maar ook kan iedereen een topondernemer als kandidaat voordragen. En zelfs geheime tips over kandidaten zijn welkom. Hoe sterker het kandidatenteam is, hoe spannender het wordt.

De selecties tijdens de wedstrijd gebeuren door een onafhankelijke ondernemersjury van zeven personen, onder voorzitterschap van Pieter van der Spek. De Haarlemse Ondernemers Prijs wordt ondersteund door meer dan 30 partners, waaronder veel vooraanstaande bedrijven, maar ook door ondernemersverenigingen en businessclubs, Haarlem Marketing, Gemeente Haarlem en ROC Nova College.

Vrijdag 8 februari is ècht de laatste dag voor aanmeldingen, dus klik snel!

De spannende finale-avond is op maandag 8 april 2019 in de Lichtfabriek in Haarlem.

Tickets koop je hier, net als alle informatie én de aanmeldink voor de Haarlemse OndernemersPrijs 2019.