Ondernemer Steven, reeds een tijdje ZAAMEN-member en wellicht bekend van Kien onderzoek of PanelWizzard, heeft iets nieuws geïntroduceerd: Factsnapp. Dat is een vorm van  marktonderzoek met resultaten binnen 1 uur.

Met Factsnapp zet je zelf gemakkelijk en razendsnel korte vragenlijsten uit onder ons representatieve panel. De resultaten komen real time binnen en kunnen al binnen 1 uur compleet zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld een snelle concepttest of live resultaten tijdens een brainstorm. Snel, simpel en ook nog eens voordelig: al vanaf 59 euro.

 

FACTSNAPP: MARKTONDERZOEK MET RESULTATEN BINNEN 1 UUR

PanelWizard Direct start een ware revolutie in marktonderzoekland met de introductie van Factsnapp. Met Factsnapp start je binnen 5 minuten zelf een kort onderzoek op het representatieve Factsnapp-panel. Al vanaf een paar tientjes. De resultaten komen real time binnen en kunnen al binnen 1 uur compleet zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld een snelle concepttest of live resultaten tijdens een brainstorm.

Direct resultaten

“Snelheid wordt steeds belangrijker en daar spelen we met Factsnapp op in” vertelt Steven Noordam, managing partner. “Steeds meer bureaus proberen snel resultaten te leveren, maar komen niet verder dan ‘binnen 24 uur’. Dat is niet vernieuwend, dat doen we met PanelWizard al meer dan 10 jaar. Onze klanten willen echter geen 24 uur meer wachten, ze willen nú resultaten zodat ze verder kunnen met hun idee of concept. Het liefst al tijdens de meeting”.

Zelf-onderzoek opstarten

Op Factsnapp.com zet je binnen een paar minuten zelf je onderzoek op. Je kiest de doelgroep voor het onderzoek en voert direct de vragen in. Daarbij kun je kiezen uit een scala aan vraagtypen. Vervolgens bepaal je het aantal respondenten en de deadline en kan het onderzoek van start. Na 5 minuten stromen de resultaten live binnen.

Agile of live concepttest

“We werken veel voor organisaties die het agile werken omarmd hebben. Juist voor deze organisaties blijkt Factsnapp een uitkomst” vervolgt Noordam. “Wat is er nou prettiger dan met jouw agile team direct je concept of idee te toetsen? En direct knopen door te kunnen hakken?” Ook media- en reclamebureaus zetten Factsnapp in voor het testen van communicatie uitingen. “Het uploaden van een advertentie of commercial is kinderspel en binnen een uur weet je wat jouw doelgroep van je advertentie of commercial vindt.”

Kwaliteit en snelheid gaan hand in hand

PanelWizard heeft jarenlange ervaring met kwaliteitsmanagement t.a.v. panels en data. Deze kennis is gebruikt voor de inrichting van het Factsnapp-panel en de kwaliteitsbewaking. De kwaliteit wordt continu gemonitord en zelfs met deze hoge snelheid blijkt de data zeer valide te zijn.

Eerste klanten nu al promotors

“We hebben ruim 2 jaar aan Factsnapp gewerkt en de afgelopen maand proefgedraaid. Het resultaat daarvan was boven verwachting. De eerste klanten waren zonder uitzondering enthousiast over de eenvoud, snelheid en kwaliteit van de resultaten”, aldus Noordam. “We zijn enorm trots op Factsnapp en zien dagelijks nieuwe toepassingen. Voor ons is dit echt de toekomst van kort marktonderzoek”.

Meer informatie, beeldmateriaal, een live demo of Factsnapp zelf (kosteloos) proberen? Neem contact op met Steven via steven@factsnapp.com