Bas Veldhoven, bekend van Utopia, staat al enkele weken iedere maandag in de keuken van ZAAMEN. Chefkok Michiel den Hartogh brengt Bas de kneepjes van het koksvak bij. En Bas leert snel en is ondernemend. Zo wil hij een pop-up restaurant met vegan-gerechten opzetten.

Zaamen is een ondernemershuis – van ondernemers voor ondernemers-, en geeft Bas nu letterlijk en figuurlijk deze ruimte op 14 februari a.s. Dus na die overheerlijke Valentijnslunch van Michiel, nu ook het pop-up diner van Bas!

Dit wordt een onvergetelijke smakelijke Valentijn :-). Ben je erbij?

Tickets kun je online via Bas Veldhoven regelen.

 

Vegan Valentine by Bas & Do

Wanneer: 14 februari 2019 van 18:30 tot 21:30 uur

Waar: Nieuwe Gracht 3, Haarlem (ZAAMEN)

Wat: Welkomstbubbels, 5 Vegan Experiences incl. 2 consumpties en een warme Afsluiter!

 

Waar onze liefde zijn verbinding heeft gevonden.

Waar onze passie onze drijfveer is geworden.

Waar wij al zolang van dromen.

Eindelijk is het zover…

 

Wij, Bas Veldhoven en Dominique Gruter openen aanstaande Valentijnsavond de deuren van ons eigen vegan pop-up restaurant in hartje Haarlem. Een bijzondere avond niet alleen omdat het het eerste vegan diner is dat wij organiseren, maar vooral ook omdat het de eerste stap is naar veganistisch dineren bij Bas en Do in Haarlem.

Wij willen deze avond vieren met onze vrienden, familie en iedereen die er deze avond bij wil zijn. Om onze liefde voor de veganistische levensstijl met anderen te delen, om mensen kennis te laten maken met de veganistische keuken en om aan te tonen dat bewuster eten dé nieuwe trend is waar niemand in achter kan blijven.

Dus ben je benieuwd naar de culinaire kunsten die Bas deze avond uit zijn veganistische mouw gaat schudden terwijl Do ervoor zal zorgen dat het je aan niets ontbreekt? Kom dan lekker bij ons dineren, laat je verwennen en beleef ons avontuur vanaf de eerste stap.

 

CONCEPT

 

Veganistisch eten is hartstikke hip en ons menu voor deze avond dus ook! Bas heeft speciaal voor dit diner zijn beste gerechten geperfectioneerd, zodat elke hap een veganistische belevenis zal zijn.

Voor de échte idealisten is er een speciaal vegan wijn-arrangement mogelijk, dan wordt er bij elk gerecht een passende vegan-wijn geschonken.

 

Om half 7 wordt iedereen verwelkomd met een drankje om vervolgens te genieten van het diner dat bestaat uit vijf vegan experiences. Het diner is inclusief twee consumpties en koffie of thee als afsluiter.

 

MENU

 

BITTERBLOK

Bitterbal met een crème van aardpeer & pastinaak met oesterzwam

 

NATSO CHEESE DIPPER

Gesmolten vegan cheese met tortilla chips & veggies

 

PEPER CARPACCIO

Geroosterde paprika, flinterdun gesneden met salade en kappertjes a la feme friture

 

NO-FISH & CHIPS

Fish-a-like met een ravigotesaus en vers gesneden friet

 

CARROTCAKE

Kruidige worteltaart met cream cheese glazuur & kokos

 

KOFFIE BRÛLEE

Koffie met een vanille wolkje & gekarameliseerde poedersuiker

 

PS: Voor bestellingen die niet inbegrepen zijn in de ticket(prijs), zijn alleen pin-betalingen mogelijk

 

Meer info & tickets online via Bas Veldhoven: http://veganvalentinebijbasdo.entranz.nl/