Zaamen verwelkomt twee nieuwe Flexers: Jacco Verver en Udo Ramkema, van Bricks Management. 2 september vierden zij de feestelijke kick-off van hun nieuwe onderneming Bricks op de MS Zaamen, met een dertigtal relaties. Hier stellen zij zich voor:

Wij zijn Jacco Verver (44) en Udo Ramkema (43). We wonen in Haarlem respectievelijk Halfweg, hebben beide een technische opleiding en werkervaring. Na 10 jaar bij internationaal vastgoed adviseur CBRE te hebben gewerkt in verschillende technische en management functies, zijn wij per 1 juli jl. met Brick Management gestart.

Met ons bedrijf springen we in op de toenemende vraag naar transparant en efficiënt (technisch) management van kantoorgebouwen, logistieke gebouwen en winkels. Met onze ervaring in het technisch management en ons ICT platform zijn we in staat om aan deze toenemende vraag te voldoen. Momenteel bestaat de technische dienstverlening uit interim technisch management en technisch project management voor een drietal opdrachtgevers.

Bricks onderscheidt zich o.a. van de meeste vergelijkbare dienstverleners, door het gebruik van een klachten volg- en document management systeem. Door het het management dashboard zijn de huurder, verhuurder en aannemer volledig op de hoogte van de status van de meldingen en aanwezige documenten (o.a. tekeningen, huur- en onderhoudscontracten, wet- en regelgevingsdocumenten, meterstanden, e.d.) Zo kunnen we echt meetbare, transparante en efficiënte dienstverlening bieden.

Ons doel is het technisch managen van een (gebouwen)portefeuille, als een stabiele basis voor ons bedrijf, die kan worden aangevuld met technisch project management. Het technisch managen houdt in het managen van onderhoud en de exploitatie (op basis van een meerjarige begroting) van gebouw en installaties, om een optimale huisvestingskwaliteit voor huurders te bieden.

Voor onze huisvesting zochten wij een verzamelkantoor met flexibele werkplekken, met alle voorzieningen en een goede werksfeer. We hebben een proefdag gehad en er was meteen een klik met het gebouw, de locatie en het Zaamen team. We hebben voor het All-Inclusive abonnement gekozen om zo flexibel mogelijk onze werkdagen te kunnen indelen. In de afgelopen drie maanden is gebleken dat het concept van Zaamen helemaal bij ons past en meer dan voldoet aan onze verwachtingen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze dienstverlening of ken je iemand met een vastgoedportefeuille die technisch management, interim technisch management of project management nodig heeft? Bezoek onze website www.brickmanagement.nl voor meer informatie.