On Purpose Management zorgt voor vooruitgang en verbinding tussen hart, hoofd en handen. Wij coachen, trainen en adviseren teams zodat zij in actie kunnen komen in lijn met hun purpose. We gebruiken daarbij methodes zoals customer en employee journey mapping, 23plusone emotive branding en ‘Why Discovery’. Zo zorgen we voor een effectieve mix van ‘harde’ en ‘zachte’ elementen.

“We willen jullie het liefst de sleutel geven en dat jullie het helemaal regelen!”
Dit zei een klant laatst tegen ons. Ik vroeg natuurlijk waarom. Hij zei dat onze aanpak gedegen en doortastend is, en dat onze benaderingswijze vertrouwen biedt.

Ik ben Carmen Phillips, oprichtster van On Purpose Management en werk veel met vaste partners onder mijn eigen en andere labels. Ik werk eigenlijk nooit meer alleen, omdat ik sparring en nieuwe ideeën ontwikkelen zo belangrijk vind.

Zaamen ken ik al jaren en het is een speciale plek voor mij. De persoonlijke sfeer, de trots en betrokkenheid van de mensen die ik spreek. Onlangs gaf ik hier een workshop, ‘Ontdek je purpose in 1 dag’. Tot in de puntjes was alles geregeld. En geen verborgen kosten. Nu heb ik besloten om structureel een dag in de week hier te werken, op donderdag of vrijdag.
Hoop je een keer tegen te komen!