MKB-Haarlem huurde bij Zaamen, en als directeur van MKB-Haarlem kwam ik hier de afgelopen jaren dus regelmatig. Ik heb afgelopen januari MKB-Haarlem verlaten en heb ervoor gekozen om ZAAMEN-member te blijven.

Momenteel ben ik projectleider van Leren en Werken in Zaanstreek & Waterland, een opdracht van het ministerie om een leven lang leren te stimuleren. Daarnaast ben ik als communicatiemanager verantwoordelijk voor de communicatie van winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem.

Ik werk al jaren onder de naam DUIDELIJK communicatie voor verschillende opdrachtgevers met heel veel plezier bij Zaamen! Het is een hele fijne representatieve plek om gasten te ontvangen en afspraken te maken. Ook is het een heerlijke plek om te werken en vooral ook erg gezellig door het contact met de mede-members en het Zaamen-team. Ik ga er nu even tussenuit omdat ik een kindje verwacht half december, maar vanaf 1 april ga ik weer met veel plezier naar mijn werkplek bij Zaamen! Tot 1 april 2018!