De prachtige zware deur zwaaide open en het eerste dat ik zag was een brede glimlach, een mooie marmeren vloer en daarachter de ronde bogen van een oude houten trap. Eigenlijk wist ik het toen al; dit is mijn werkplek. John had de rest van de tour wel achterwege kunnen laten.

Het historische pand, de zakelijke sfeer en de warme moderne uitstraling waren precies wat ik in 2012 zocht. Inmiddels werk ik al enige jaren met veel plezier bij Zaamen en ook mijn klanten komen er graag. Ik heb er mooie deals gesloten en fijne contacten opgebouwd met ander ‘co-workers’.

Hoewel ik in het ‘normale’ leven management- en directieteams begeleid terwijl zij koerswijzigingen doorvoeren, zocht ik de afgelopen maanden een schrijfplek voor mijn boek ‘Aanspreken? Gewoon doen!’. Ook daar is ruimte voor; ik trok me een paar maanden terug op de stille zolder. Inmiddels legt de vormgever de laatste hand aan het boek en ben ik weer terug op de tweede etage.

Heel graag tot snel!

NB. Het boek verschijnt half november. Je kunt het hier alvast reserveren