De flexibiliteit van Zaamen is voor Kien Onderzoek en PanelWizard een erg groot pluspunt. Regelmatig moeten medewerkers van ons Groningse kantoor een dagje in de randstad zijn en met een dagpas kunnen zij  een groot deel van de dag gewoon bij ons op kantoor werken. Daarnaast is het natuurlijk perfect dat we voor bijeenkomsten met klanten niet de deur uit hoeven.

Kien en PanelWizard

Ik ben in 1994 tijdens mijn studie Economie begonnen met een marktonderzoekbureau, Kien Onderzoek (www.kienonderzoek.nl).Ik studeerde  destijds in Groningen en nog steeds staat het hoofdkantoor van Kien in het hoge Noorden. In 2001 startten wij dochterbedrijf PanelWizard (www.panelwizard.com), dat zich specialiseerde in kort en snel onderzoek: marktonderzoek vanaf 1 vraag en resultaten binnen 24 uur. PanelWizard werd al snel een succes en het werd voor ons dan ook steeds urgenter om ook een kantoor in het westen van het land te hebben. We moesten veel langs bij klanten en daarvan zaten er maar weinig in Groningen. We zijn destijds dan ook een kantoor in Amsterdam gestart.

Na vele omzwervingen bij Zaamen

In Amsterdam hebben we vele locaties gehad (o.a. Keizergracht, Westermarkt, Amsterdam Noord), maar  altijd ontbrak er wel iets. Ofwel faciliteiten, uitstraling, vergaderruimte, het was bijna altijd nét niet. Dat komt ook omdat we in Groningen met ongeveer 20 medewerkers  zijn, en hier maar met z’n tweeën (met Stefan Klomp). Dan kom je al gauw terecht in kantoortjes met een systeemplafond en laf keukenblokje. Totdat ik ongeveer 4 jaar geleden stuitte op Zaamen. Voor ons eigenlijk de ideale plek. Veel dynamiek, leuke mensen, professionele uitstraling, goede service en lunch. Kortom, alles wat ons (zaken)hart begeert.

 

Een seminar of extra plekken

De flexibiliteit van Zaamen is voor ons erg groot pluspunt. Regelmatig moeten medewerkers van ons Groningse kantoor een dagje in de randstad zijn en met een dagpas kunnen zij  een groot deel van de dag gewoon bij ons op kantoor werken. Daarnaast is het natuurlijk perfect dat we voor bijeenkomsten met klanten niet de deur uit hoeven. Zo hebben we 2 weken geleden samen met Insinto een seminar georganiseerd bij Zaamen. Na het inhoudelijke deel zijn we met een glaasje Prosecco in de hand op de boot gestapt waarbij kapitein John ons door de Haarlemse grachten heeft geleid. Bij terugkomst wachtte ons nog een borrel en wat hapjes, uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Gijs, Stijn en Michiel.

 

Kortom, we hebben na vele omzwervingen eindelijk ons plekje gevonden. Het moet gek lopen wil je mijn gezicht de komende jaren niet regelmatig bij Zaamen zien. Sorry daarvoor alvast ;-).