Amber Hanning werkt al vele jaren vanuit Amber Hanning Training & Lifestyle-advies om anderen het beste uit zichzelf en hun gezondheid te laten halen. Door haar eigen interesse voor de invloed van je levensstijl op lichaam en geest, heeft zij zich hier grondig in verdiept. Zowel in theorie als praktijk heeft zij richtlijnen en handvatten gevonden, die zo veel impact hebben op de gezondheid en vitaliteit, dat zij dit met veel enthousiasme wil delen en doorgeven. Omdat vitaliteit bijdraagt aan productiviteit en de energie is Key for Vitality ontstaan. Voor meer blije en productieve mensen op de werkvloer!

 

Speciale actie voor ZAAMEN-leden: workshop ‘No stress, relax’

Donderdag 22 februari 2018 om 11 uur

Aantal deelnemers: 15, gratis voor members en Team Zaamen

Duur workshop: 1,5 uur

Hierna is er de mogelijkheid om samen te lunchen en na te bespreken.

Amber ervaart iedere keer onze inspirerende setting. En meent dat het de ideale omgeving is om een workshop neer te zetten en om anderen te inspireren tot een bewuste en gezonde levensstijl. Daarom biedt zij eenmalig kosteloos de workshop ‘No stress, relax’, aan voor members en het team van Zaamen.

 

Stress geeft vaak een negatief beeld. Een beeld van stresskippen die weinig kunnen hebben. Het tegendeel is waar! Stress is een natuurlijk mechanisme van ons lichaam dat reageert op prikkels. Dus ook verkeerde voeding, weinig slaap, (hard) werken, televisiekijken, piekeren, negatieve gedachten en avondjes uit, kunnen vormen van stress zijn voor je lichaam.

Stress kan zich op veel verschillende manieren uiten, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, eetbuien, slapeloosheid, aankomen in gewicht, een gejaagd gevoel, hartkloppingen, rusteloosheid en meer.

Tijdens deze workshop ontdek je hoe ons stressmechanisme werkt, welke vormen van stress er zijn en hoe het ons lichaam en onze geest beïnvloedt. En ook hoe je zelf je stressmechanisme positief kunt beïnvloeden! Wat leidt tot meer rust in het moment, geluk, vitaliteit en productiviteit.

Er zijn 15 plekken: om zeker te zijn van een matje kun je je het best even aanmelden via info@keyforvitality.nl