Wie wint de Haarlemse Ondernemers Prijs 2018? Wie volgt topondernemers Michael Hagen, Tim Várdy, Erwin Miedema en Paul Hoefsloot op als winnaar van de Haarlemse Ondernemers Prijs? Dé ondernemerswedstrijd van Haarlem krijgt zijn vijfde editie.
​​​​​​​Tip ons met namen van topondernemers!

Jezelf als kandidaat aanmelden kan tot 12 uur maandag 12 februari a.s. Iemand voordragen kan nog tot vannacht 24 uur, 9 februari 2018.

 

De vijfde editie van dé ondernemersprijs van en voor ondernemend Haarlem is begonnen. Een serieuze en spannende wedstrijd. Het doel is om ondernemen, ondernemers en ondernemersstad Haarlem te stimuleren en in beeld te brengen. Elke Haarlemse ondernemer kan zichzelf aanmelden. Maar iedereen kan een ondernemer als kandidaat voordragen. Ook geheime tips over kandidaten zijn welkom. Hoe sterker het kandidatenteam is, hoe spannender het wordt.

De selecties tijdens de wedstrijd gebeuren door een onafhankelijke ondernemersjury van zeven personen onder voorzitterschap van Pieter van der Spek. Deze jury moet tijdens de wedstrijd van drie maanden topondernemers beoordelen en met elkaar vergelijken.

Daarom zijn wij bij Zaamen heel blij dat ‘onze’ Mariëlle van Meerwijk voor de tweede keer gevraagd is om in deze jury plaats te nemen. Wat is er leuker dan Zaamen in de jury!

De Haarlemse Ondernemers Prijs wordt ondersteund door meer dan 30 partners, waaronder veel vooraanstaande bedrijven, maar ook door ondernemersverenigingen en businessclubs, Haarlem Marketing, Gemeente Haarlem en ROC Nova College.

De spannende finale-avond met feestelijke prijsuitreiking is op maandag 9 april in de Lichtfabriek in Haarlem. Alle informatie over de wedstrijd en de finale-avond vind je op deze website.

Wij roepen jullie allemaal op om ons te tippen met namen van topondernemers.